dissabte, 5 d’octubre de 2013

RESTAURANT ELS NOSTRES SENTITS


Avui ens hem embrancat a fer un exercici ben interessant, divertit, evocador i ple de sensacions. Hem cuinat entre tots una extensa carta de menú amb plats del dia ben suculents, farcits de sabors i de colors... Bon appetit! O, el que és el mateix, que vagi de gust!


MENÚ

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


PRIMERS PLATS





Patates Braves
Dani (témpera sobre paper)






Ou ferrat
Ana (témpera sobre paper)






Escalivada
Chema (témpera sobre paper)







Albergínia al forn amb crema de carabassa
Chema (témpera sobre paper)






Canalons
Elena (tècnica mixta sobre paper)






Carn a la brasa
Ana (témpera sobre paper)


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


SEGONS PLATS






Fricandó
Ana (témpera sobre paper)






Pollastre rostit
Oriol (témpera i llàpis sobre paper)







Cabra de mar
(Centollo)
Teresa (témpera sobre paper)







Paella 
Pere (témpera sobre paper)







Mandonguilles amb suc
(Albondigas en suco)
Justo (témpera sobre paper)


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



POSTRES






Polos de xocolata
Pere (témpera sobre paper)






Fresas con nata
Justo (témpera sobre paper)







ColaJet
Elena (témpera sobre paper)







Copa de xocolata amb nata
Oriol (tècnica mixta sobre paper)


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Enhorabona per la feina feta, totes elles unes obres que ens desperten els sentits amb subtilesa, força i originalitat (el de la vista, el del tacte i també el del gust). Bé, i ara seiem a taula... Podeu escollir un primer, un segon i unes postres, i fins i tot regar-ho amb una copeta de cava. I per acabar un àpat sensacional com aquest: cafè, copa i puro.

15 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada